19 комментариев на “Аутсорсинг и фриланс или Как найти работу инвалиду”

  1. «– Понятно, что образованному специалисту проще найти работу. А что делать, если нет образования?» што-што, вучыцца! Зараз интарнэт дазваляе авалодаць усім ад пляцення бісерамі і заканчваючы маляваннем і праграмінгам. так што ту галоўнае знайсьці сілы і выключыць у сабе кружэлку «я самы няшчасны, мне усе павінны» а проста сесьці і вучыцца, я сам прайшоў шлях калі вучыўся праз інтарнэт і зараз ніхто не глядзіць што у мяне са здароўем таму што погляд прыкаваны к вялічэзнаму партфоліа, таму кто жадае проста пачынайце шукаць тое што вам падабаецца і вучыцеся, і праз нейкі час вы проста пабачыце рэзультат

  2. Давид:

    Статья полный бред и видно писалась тем, кто никогда не испытывал проблем о которых пишет. Если судить по этой статейке то получается мы прямо в каком-то раю живем, ущипните меня, а то что-то не видно этого рая или я смотрю не в ту сторону просто?!…

  3. Антон:

    Пожалуй, я соглашусь с мнением Давида. Автор статьи живет где-то в своем параллельном мире. Она смотрит белорусский зомбоящик и читает государственную прессу. Там ведь всё хорошо! Кризиса нет! Девальвации тоже нет! Впрямь сказочная и процветающая страна под названием — Беларусь!

  4. Лидия:

    У меня вопрос, те кто создает эту газету, хоть один человек имеет группу инвалидности?
    Вы понимаете,то что пишите?

  5. Антон:

    Какое значение имеет группа инвалидности журналистов газеты? Газета, находящаяся на иждивении государства выполняет социальный заказ. Голову дурить инвалидам бредовыми статейками за смехотворные копейки. Это совершенно очевидный факт.

  6. J-Anutka:

    Сейчас предприятия освобождаются от своих сотрудников, чтобы оставшимся зарплату достойную платить, многие предприятия перешли на 3-дневку, нечем зарплаты платить, поэтому какая там работа для инвалидов, какие рабочие места? Работа в интернете — это что-то нереальное. Однако, надо надеяться на лучшее и на везение в том числе. Удачи!

  7. вось гляжу я на каментатараў і адчуванне што асноўная хвароба тут адсутнасьць мазгоў! прабачце спадарства, але ў артыкуле пішацца як можна сябе забяспечыць не выходзячы з дому, проста адарваць трэба дупу ад канапы і вывучыць штосьці новае калі так здарылася што вы ня можаце пайсці вучыцца ва універ, працаваць у фірме на дзядзю вам не дазваляюць. так што перашкаджае самастойна заняцца бізнэсам? вывучыць штосьці новае напрыклад 2-3 мовы замежныя, усяроўнаж сядзіце і дупу разсіжваеце на канапе, і распавядаеце як вас ніхто не любіць. Які крызіс калі напрыклад працаваць перакладчыкам на замежнай біржы перакладаў і атрымоўваць свой заробак у ЗША ці Еўропе, а потым браць картку і ісьці набываць сабе штосьці карыстаючы заробленыя даляры, які ў дупу Беларускі крызіс? Вам паказваюць шлях як можна зарабляць і незалежаць ні ад кога а вы яшчэ чалавека і лайном паліваеце

  8. Антон:

    Кирилл изображает себя реально «Ваньку-встаньку», дремучий бред пишет на сайте для инвалидов. Сам знает, что Лукашенко так закрутил гайки бизнесу, что дальше некуда. Про инвалидов наш лучезарный президент забыл совсем. Государство и частный бизнес отказывают финансирование создания новых рабочих мест для инвалидов. В Беларуси трудоустройство инвалидов ограничивается только единственной в республике государственной программой трудовой адаптацией. О чем автор умалчивает сознательно.

  9. Антон, я сам інвалід 2 рпуппы, і тым не меньш не чакаю ад дзяржавы што мне хтосьці штосьці дасьць, тут кажуць што зарабляць можна, і я магу з дакладнасьццю 1000% сказаць што аўтар артыкулу цалкам правы, прабачце я ужо ні першы год працую у якасьці вэб-майстра, зарабляю сам без дзяржавы, і нават плачу налогі ў казну 3 дзяржаў. Таму заканчвайце «и частный бизнес отказывают финансирование создания новых рабочих мест для инвалидов.» Асабісты бізнэс можа толькі 1 зрабіць, вас паслаць нахер, таму што вы як наёмны супрацоўнік павінны яму прыносіць прыбытак, а не сядзець і атрымоўваць толькі заробак. Вам павінны толькі дзяржава і вашы бліжэйшыя сваякі, Мама і тата, усе астатнія вам нічога не вінныя!

    Антон, пакуль вы не зразумееце што заробак трэба зарабіць а не атрымаць вы будзеце сядзець у глыбокай дупе, таму проста перачытайце уважліва артыкул і проста падумайце пра якія магчымасьці піша аўтар

  10. Антон:

    Кирилл, я повторяться не собираюсь, так как высказал свое видение ситуации данной проблемы, остаюсь при твердом убеждении. Я понимаю и знаю, что зарплату нужно заработать. Наша старая система плановой экономики работает иначе. Рост зарплат опережает производительность труда. Наглядный современный пример можно привести. Лукашенко обещал среднюю зарплату по 500 долларов к 2010 году. И чем это обернулось для населения, мы знаем прекрасно. Трехкратной девальвацией, с последующей инфляцией, ростом цен. В конечном итоге, произошло резкое падение уровня жизни, где незащищенная категория граждан оказалась за крайней чертой бедности…

  11. антон, яшчэ раз, справа не у абяцанні 500 даляраў а у тым што не дазваляюць развівацца бізнэсу нармальна і плаціць падаткі, вы думаеце мне цікава было выводзіць бізнэс спачатку ва Украіну а трохі пазьней адчыняць філіял у польшы? Я б з-задавальненнем плаціў падаткі тут, але ж мае падаткі ідуць на залатыя унітазы і палацы, што мяне не задавальняе, таму я зараз плачу асноўную частку падаткаў еўразвязу а не Беларусі, і паверце такіх як я 80 %

    вы можаце усё што заўгодна казаць і думаць, толькі проста падумайце хочаце вы жыць за мяжой жабрацкай ці усёж такі жыць як чалавек, калі абіраеце 2 то прыйдзецца адарваць дупу ад канапы

  12. Антон:

    Народная мудрость гласит, где родился, там и пригодился. Идеологи удалили мой комментарий за рекламу вражеских сайтов. Про золотые унитазы и дворцы всё ясно.

  13. Антон, дрэнная думка пра згадзіўся, чаго ж вы тады сядзіце і не рухаецеся калі згадзіліся тут? Я знайшоў дзе мне добра а вось вы тут распавядаеце хто вам і колькі павінен

  14. Антон:

    Кирилл, мне по барабану ваша оценка, хорошая или плохая мысль. Я могу сказать, давно смирился с тем, что ждать чуда бесполезно на так называемое социально-ориентированное государство, рассчитываясь только на самого себя. Давайте прекращайте валять дурака, в бульварной прессе светиться в комментах на сайте зазорно, себя не уважать.

  15. Казимир Гвоздик:

    Спасибо редактору, смотрю, она не удаляет осртые дискуссии.. Антон совершенно прав. А вось гэты «Кирюша» «знайшоу» дзе яму добра только потому, что у него есть провайдеры. Допустим, хотя бы родители живы, которые всегда помогут деньгами. Бастард Да Винчи тоже ничего в своей жизни, кроме «Джоконды» не написал и не сделал, только целые тома проектов. Были деньги ножками дрыгать и философов читать. И вообще, почему-то «памяркоуные», любящие изъясняться на родной речи (что великолепно), почему-то часто, глядишь, то в Голландии, то на море поехали. А нас, наивный плебс на колясках да с костылём под мышкой, «сэлф-мэйд-мэн» учат, как солнце светит и как птички поют.

  16. Кірыла:

    Казімір, а працаваць не спрабавалі каб ні шукаць «провайдеров», ці па сабе аб людзях думаеце? Кампутар жа маеце каб гэты камент тут напісаць? Так чаму б вам не выкарыстаць той жа самы кампутар для таго каб чаму небудзь навучыцца? Лянота? Ляхчэй міластыню папрасіць? Ці правайдэра пашукаць? У артыкуле напісана правільна, бярыце інфармацыю і вывучайце, у большасьці людзей з абмежаванымі магчымасьцямі проста зашмат часу, калі ў вас ёсьць магчымасьць тут пісаць каментар то магу выказаць здагадку што кампутар і інтарнэт увас ёсьць, засталося зусім крыху, пачаць вучыцца, напрыклад вывучыць бухгалтэрыю, ці навучыцца пісаць артыкулы, і далей на біржу фрыланса, там можна зарабіць 2-3 вашых пенсіі за месяц не выходзячы з дому. Але дзеля гэтага трэба падняць дупу з канапы і пачаць штосьці рабіць, тым больш кампутар у вас ёсьць. і адрозьненен вас ад мяне толькі ў тым што я не матаў саплю на кулак і не казаў пара тое што мне хтосьці штосьці вінен, не шукаў «правайдара», і не клянчыў грошы у пенсіянераў-бацькоў, а пачаў атрымоўваць адукацыю, і далей зарабляць дзякуючы сваім ведам. Яніколі не паверу што вы так цяжка працуеце па 12 гадзін без выходных што не можаце знайсьці 2 гадзіны ў дзень на самаадукацыю, ну вось не паверу, больш занятыя людзі знаходзяць.

  17. Антон:

    И снова здравствуйте с участием Кирилла спустя год. Сложное время наступило для белорусов, на грани выживания оказались в том числе инвалиды. Кирилл, сегодня вы выглядите злым троллем, чего вдруг напали с упреками на Казимира? Сейчас не ваш день наступил, заказы упали, прибыль уменьшилась что ли? Работать не пробовали в новых условиях с нищими?☺

  18. Кірыла:

    Не, у мяне усё добра, я у СНГ не працую, да і не жыву ужо. У ЕС німа крызісу, а ў Беларусі сапраўды цікавыя часы настаюць.

  19. Антон:

    Мы живем в интересное время, когда холодильник победит телевизор.:)

Оставить комментарий